sponsoren

De Buren Eten en Drinken
 
 
Hoeveel kilometer loop jij?
home  > geschiedenis

Geschiedenis

Sinds 1975 wordt in 's-Gravenzande de jaarlijkse Avondwandelvierdaagse georganiseerd.

Op verzoek van de Wandelbond hebben Dicky Quak en Jan Ket van Gymnastiekvereniging OKK vele jaren dit evenement georganiseerd. Samen met vele vrijwilligers begonnen zij in de hal van de Westlandhal. Door het grote aantal deelnemers is later uitgeweken naar basisschool de Eikenhorst, nu de Kameleon aan de Eikenlaan. Een ideale startlocatie, centraal en met veel parkeergelegenheid. In 1995 hebben een aantal dames de organisatie overgenomen. 

Dit jaar wordt de vierdaagse georganiseerd door  Conny Stolk, Irene Hoekstra, Christine Elzen, Tonny Kemeling- van Winkel, Corry Hartensveld, Connie van Velden en Petra Bruggeling. 

Misschien wilt u ook eens een avondje assisteren of ziet u zichzelf in een grotere rol in het organisatieteam. Het is leuk een evenement te organiseren voor jong en oud in 's-Gravenzande. Een sociaal gebeuren dat zeker in stand moet worden gehouden. Dat hangt mede af van het aantal vrijwilligers (verkeersregelaars, inschrijvers, stempelposten, routelopers etc etc), waarop we elk jaar een beroep kunnen doen. De een gaat er vier avonden voor, de ander komt een uurtje helpen. Ieders hulp is even welkom. Voor informatie kunt u terecht bij de organisatie, email: OKKA4Dvrijwilligers@gmail.com.